Welkom op mijn website

Hallo, ik ben Meryem Spanjaard. Ik ben getrouwd met Peter Spanjaard en samen hebben wij twee kinderen. Lekker koken en eten blijft één van de fundamenten van geluk! Koken is dan ook een passie van mij. Ik maak altijd gebruik van verse en goede groenten en fruit. Ik kook al jaren in mijn eigen keuken voor mensen die tegen een kleine prijs een maaltijd af willen halen en een praatje willen maken. Daarnaast geef ik ook WorkShops aan kinderen en volwassenen.

Alles wat ik kook en maak is altijd vers.
Ik verkoop alleen wat ik zelf gemaakt heb.
Gewoon gezond, eerlijk en heerlijk.

Voor meer info klik hier.

 
sebze-meyve-2
Hamur-Açma

                                                      Ga nu naar mijn webshop >>

4 comments on “Welkom op mijn website

 1. food supply

  Super-Duper website! Ik hou ervan!! Zal later terugkomen om wat meer te lezen.
  Ik neem ook je feeds

  Reply
 2. Good Morning

  Ik ben enorm onder de indruk van je schrijfvaardigheden en ook van de lay-out op je blog.
  Is dit een betaald thema of heeft u het zelf aangepast?

  Hoe dan ook, blijf schrijven van uitstekende kwaliteit, het is zeldzaam om een leuk blog als dit te zien
  tegenwoordig één.

  Reply
 3. home fish

  Geweldige website! Ik hou ervan!! Ik zal zeker terugkomen. ik ben
  bladwijzer uw feeds ook

  Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *